Wat kan het Dienstenbedrijf
voor u betekenen?
Het Dienstenbedrijf is een initiatief van de gemeenten Hardenberg en Ommen en verbindt vraag en aanbod op het gebied van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hebt u een WWB-uitkering? Dan vertegenwoordigt het Dienstbedrijf u. Het Dienstenbedrijf kijkt vooral naar uw mogelijkheden, competenties en vaardigheden. Het Dienstenbedrijf wil graag samen met u een win-win situatie creŽren voor zowel u als werkzoekende als voor de werkgever.

Bent u actief op zoek naar een baan waarin u uw talenten en vaardigheden kunt inzetten? Het Dienstenbedrijf kan u verder helpen. Medewerkers van het Dienstenbedrijf investeren graag tijd om hun netwerk te onderhouden en uit te breiden. Met dit netwerk kunnen de medewerkers u helpen met zoektocht naar een baan. Op een actieve wijze zijn zij betrokken bij uw zoektocht. Maar u moet ook zelf aan de slag. Het gebruik maken van een uitkering brengt natuurlijk ook verplichtingen met zich mee; het zoeken naar betaald werk. Het Dienstenbedrijf ziet dan ook graag dat u actief solliciteert en u de kansen op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk benut.

Het Dienstenbedrijf kan u op basis van uw functieprofiel voorstellen aan werkgevers uit deze regio. Hiervoor kan het soms zijn dat u wordt gevraagd voor een individueel gesprek of een speeddate. Tijdens de speeddate kunt u in het 10 minuten gesprek (pitch) uzelf voorstellen aan de werkgever. Ook kan het zijn dat de werkgever een concrete vacature heeft of een project waar u aan mee kunt werken. De medewerkers van het Dienstenbedrijf nemen dan contact met u op. Ook is het Dienstenbedrijf is altijd op zoek naar een mogelijkheid om werkzoekenden werkervaring op te laten doen. Een werkervaringsplek biedt u de kans om u te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Meer weten?
Neem eens contact op met (uw werkconsulent van) het Dienstenbedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Het telefoonnummer is 14 0523 / 14 0529 of stuur een mail naar dienstenbedrijf@ommen-hardenberg.nl.